OM ARE YOU KID-INGARE YOU KID–ING är en internationell dansfestival där barnasinnet kommer till liv och där den inre dansen äntligen kan ta ut sina svängar. Med humor och starka kontraster är festivalen en kreativ mötesplats som under tre dagar erbjuder kvalitativa föreställningar och workshops i dans. Syftet med festivalen är att sänka ribban för kultur och ta bort tabun kring vad dans är samt vem den är till för. Vi vill främja den samtida konstens förmåga att tala till alla genom empati och intuition och uppmuntra till att behålla det kreativa barnasinnet livet ut.


Arrangör för Are you kid-ing är Dalakuben som är en plattform för de som vill göra, lära, träna och utvecklas ihop med andra. Målet är att lyfta samhällsentreprenörer och kreatörer samt stärka företagande för social hållbarhet. Dalakuben stöttar verksamheter som betonar hållbarhet och långsiktig utveckling samt verka för fler mångkulturella mötesplatser. Dalakuben strävar efter att främja det lokala. Hands on, återbruk, kreativitet och bärkraft för långsktighet.

HITTA HIT


Lokstallarna falun


 

Tullkammaregatan 15


791 31 Falun


DANSWORKSHOP


 

Under denna workshop kommer du får prova på hur det är att arbeta som dansare och hur det kan vara att dansa på en scen. Under de tre eftermiddagarna kommer vi arbeta med olika dansövningar där vi lär oss hur vi kan använda kroppen, rummet, rytmen och varandra för att skapa en berättelse med dans. Vi kommer också utforskar hur det är att stå på scen inför en publik, hur det är att skapa en föreställning samt hur vi kan utrycka oss på ett universellt sätt med dans. Kursens tre dagar avslutas med en visning på den Internationella Dansfestivalen Are You Kid-Ing fredagen den 17 augusti klockan 19.00.

 

Anmäl dig på startsidan!

ARRANGÖR AV ARE YOU KID-ING

I SAMVERKAN MED

GRAFISK FORMGIVNING